I've been hoping and praying for a single way to show you what I'm all about

Ju mera jag tänker på dig, ju fler bergochdahlbarnor åker jag i. Mitt huvud snurrar och minnerna gör mig alldeles tårögd. Ja, jag vet att inte en jävel där ute gives a shit men jag har en blogg för att få skriva ut så keep on gnälling! jag vill inte få tillbaka fantasimonstrerna igen för det tog alldelses för lång tid att få dom att försvinna.

Igår sov joel här och vi va ensamma med pojkarna så vi blev lite barnvakter. Vi beställde pizza och kollade på idol med mina brorsor. Sen idag dååe så slutade jag tidigt så joel och jag drog till stan för att storhandla ( en liten rosett men men, lol) sen dro han och så träffade jag david, hehe vi satt och skratta åt sånna försäljare som står och skriker mitt i stan om det där jävla comviq, haha de frågade flera ggr om vi hade kul med tt skratta åt dem, och det hade vi. Just nu är klockan tjugo i nio så jag hade faktiskt tänkt somna,  efter att jag gjort engelska läxan som handlar om min gamla klassiker ; The shark and the kitten going on a disco! You can´t take it away from me malin! Din tjuv! Blablabla jag har snackat för mkt idag känner jag, har fan ont i käken.
pusss

har aldrig sett dig så lycklig som när du var med honom.

Det är sant, det var en jävligt svag länk man tryckte på. Vi var jävligt fina du och jag. Det tog tid, jag har mognat och den där glädjen kommer vara svår att hitta i framtiden. När man sett och upptäckt världen lite inser man vilket misstag man gjorde då. Åh det finns så mycket jag vill säga dig men du skulle knappast ens orkat lyssna eftersom du inte ens klarar av att kolla på mig.

Nu ska jag sluta vara så jävla emo. Okej, skolan var okej, åkte hem och var med sötaste Lobo.Vi låg i min säng och snackade i timmar som på de gamla goda tiderna, saknar dom sjukt mkt! När hon dragit såg jag på idol, sjöng lite framför spegeln och nu ligger jag här helt körd. Västerås is killing me!

Saknar stunderna då alla var sams, då det verkligen kändes som om vi var en enda stor familj. Då vi skrattade tills vi grät, vi gjorde så mycket ihop, vad fan hände?


Minns ni?

i miss the way the sunshine would light up your face.



Kom hem från min underbara helg i köping för några timmar sedan. Simone, Kajsa, Hanna & PH är för söta asså. Vi började med att gå hela vägen till donken för att käka, sen började vi planera hur vi skulle ta hål i min läpp men jag backade ju ur som vanligt. Vi kollade på I taket lyser stjärnorna och det slutade med att alla (förutom Kajsa) satt och storböla! Det var så jävla sorligt, sen när man satt där så kom massa känslor på en gång och hanna fick springa runt överallt som en jävla gråtkudde och trösta alla.Det blev massa tjejsnacka skratt gråt och allt detdär som gör en typisk tjejkväll till en tjejkväll ,no guys talk at all! Ni är så awsome tjejor!
När väl tårarna tittade ut så sa hanna något som berörde mig så enorm

Jag vet inte..
godnatt!


jag hade en gång i tiden en fin bild av mig själv men nu är den helt utsuddad.

Juste glömde berätta att jag och MS fick varsin öl på tåget igår, av en jätte shjyst göteborgare.Lite to much information men det var trevligt. Idag har jag sovit mig egenom skolan, sen tagit mig en fet bulle framför vänner.
Från och med nu ska jag bara låta allt gå, gone, kapiissh, hejdå liksom! Jag är trött på att bry mig för mkt om så jävla mkt onödigt! Jag tar fan kål på mig själv, och jag mår fanheller bra.
Morgondagen kommer bli toppen, ska umgås med mina köpingsbabes på stan, eller insparkningsfesten om den nu blir av. Sen på lördagen så ska jag, kajsa hanna & simone sova över hos PH och kolla på skräckfilmer, fyfaan va kul det ska bli! Så det blir en hel helg in Köping för min del. vad ska resten göra?
Aja nu ska jag sova så jag är riktigt jävla pigg imorrn!
eran favorit paj

jocke är bäst!

Nu har jag somnat tre gånger på tåget, i jockes sällskap. Fan Va du är tråkig! Nejdå!
Jag lovade honom att skriva det där som rubrik.Så dance mohammed dance!
What ever så var jag med gårdagens folk plus hanna,hennes man och lollo. 
Imorrse i bussen så tog jag med mig fel hörlurar så alla bak i bussen hörde min musik, och självklart sitter jag där ass cool som vanligt och sen kommer svennebanan skrikandes från min mobil. Hörde senare hur en kille som steg ur bussen nynnade på den. Pinsamt! Jag längtar till fredag, det är det enda jag tänker på.
Aja nu ska jag fanimig sova! riktigt jävla länge



And you can't fight the tears that ain't coming.

Brorn min hade tydligen beställt Guitarhero 5 från nätet så när jag kom hem (efter att ha somnat på tåget, tack ännu en gång till jocke som väckte mig) så hörde jag Bon Jovis "You gave love a bad name" vilket jag och joel gått och sjungit på igår. Det var scary! Så jag har spenderat nästan hela dagen åt att sitta och trycka på små färgglada knappar. Guitar hero är så jävla lame om man tänker efter. Efter att ha köpt vinäger chips så drog jag upp på stan för att leka i lekparken med jocke,tobbe,wille och samme.Alltid lika kul att träffa gubbarna, eftersom vi har så mkt att snacka om nu för tiden eftersom vi träffas så sällan. Just nu så sitter Mia tyst på sitt rum och tänker, tänker & tänker. Jag tänker för mycket helt enkelt, det är bättre att bara göra som Barney jämt säger! Åh How i meet your mother och vinägerchips är min nya drog, seriöst har settat framför teven med samma program och samma jävla chips i två veckor nu. Bara det får tankarna att koncentrera sig på något helt annat (y)
aja godnatt med er

I treated you the best I could, I realize that I don't need you

Joel är här, vi gör musik och kollar på vänner och käkar glass, freaking awsome!
Det var väldigt underhållande på matten idag, jag kajsa, simone och ph grät av skratt över hela lektionen så Sune stoppa näven i käften, vilket kajsa gestaltade mkt snyggare senare! You make school fun to me girls!
Nu ska jag fortsätta sjunga gamal musik medans joel spelar gitarr. Så vackert det låter (Y)
puss
 

let me just leave this right here.



godnatt ♥

i take you home, if you d0n´t leave at the front door.

At the moment sitter både farsan och jag & lyssnar på Metro station, så det är ett jäkla eko in this house right now!Jag tänker göra en klassisk blogg-ripeoff och göra en hiss/diss lista.Mest för att det är en rolig grej och för att jag vill vara som alla andra så jävla mycket, hihi! and here we goes (enligt mig dåro)

                    
  - Vinäger chips!                                                           
  - MCjackan!                                                                
  - min rosa iPod                                                            
  - vänskap!                                                                  
  - party md metrostation på nätterna
                              




- långa dagar i skolan
- SJ!!!!!
- vädret
- sorlig musik
- ensamma nätter

nu är jag iaf klar med blogg designen, hett right? 
Godnatt med er!


 


Inga flera tårar, för kärlek är bara för dårar.

Ja juste, jag är så jävla trött på all denna stress om att hitta någon att förlora oskulden med, någon man kan sitta hemma och hångla med framför Wipeout, någon att hålla i handen, och säga onödiga saker till som jag älskar dig när man bara varit tillsammans i en vecka. Alla tjejer måste ju ha haft iaf en kille innan gymnasiet? fucking bullshit!Och alla dessa bilder, och datum och personliga meddelanden på msn. Jag brukade vara som alla andra "kära" flickor och lägga upp "idag-har-det-varit-en-månad- bilder. Men neeeej, inte okej! De flesta killar förstår sig ändå inte på det. Att se detta om och om igen gör mig illamående. Visst är det sött men börjar vi inte bli liiite gamla nu va? Aja ska sluta vara en surkärring men det jag vill komma fram till är att det kommer krävas en jävla massa arbete om jag ska komma in i ett seriöst förhållande igen! Jag har varit för lättfångad helt enkelt.

Ja vad gör jag på en söndag? Ah sitter vid alla dessa populära hemidor som alla andra ungdommar.Jag borde plugga matte nu, men detta är ju så otroligt mkt roligare.
OKEJ jag är väl liite surig idag, men det har jag all rätt att vara.
puuusss

all of these illusions, they really mean the world to me.

Jag sitter och lyssnar på Mika?! Det är nog Rickies fel.Var nyss ute och frös röven av mig med grabbarna! Nu ska jag snart lägga mig i sängen och mysa med nya numret av SOLO förfan! Har börjat premunumera (skiter fullständigt i stavningen där) på SOLO men månadens nummer kom fan heller.Så jag fick köpa den.
Det känns som en lättnad av att vara fri,men endå så skulle jag nära på dö av att se dig i någon annans famn, konstig känsla, jävligt konstig..Sov så gott!


nothing tastes as sweet as what I can't have.

Igår var det en riktig låång fredag, men fick sluta tidigare, tack kjell! Väl hemma i fagersta mötte jag Adam vilket var kul eftersom det var jävligt länge sedan man stötte på den norrlänningen. Vi träffade robin och micke och vi gick runt oerhört roade på kulturnatten uppe på stan. Kulturnatta i Västerås är ikväll och morsan vägrar köra mig dit så jag fick en skinnjacka så jag kunde hållakäften, thanks mami. Skitläcker är den, men även en sån där som hela västerås kvinnobefolkning har.



Och tyst blev jag allt. Nu ska jag försöka få tag i jocke, vill bara ut och slippa datorn!
Ha det bra suckers!


I think it´s your turn to cry now.

Två personer som man knappast vill ha ögonkontakt med sitter ju såklart på det tre timmar försenade tåget. Folk ville ut och röka, en unge sprang runt och skrek hans mor började grina till maken i mobilen. En wierd brud bredvid mig försöker desperat att verka cool med att sucka varje gång den stackars konduktören som såg lika ledsen ut varje gång, meddelar att vi får vänta liite till. Och jag sitter där och undviker att kolla åt båda hållen då ögonkontakten hotar, och läser min svenska läxa som jag ska vara klar med om två veckor! SJ kan dra åt helvete helt enkelt. Jag var inte stressad eller hade någon som helst tid att passa  men vem fan vill sitta själv på ett tåg som står still i två timmar?Fast underhållande var det, att sitta och lyssna på folk när dom gnällde med personer de aldrig sett förut. Och jag låtsades lyssna på musik och läste min lilla svenskaläxa så ingen kunde börja gnälla md mig. Det är iaf en bok som heter Hjärtans Fröjd. Och den är som en film fast filmen återspelas i huvudpersonens skalle. En jävligt bra bok att läsa när man är fast i Dingtuna! Dagen har i stortsätt varit jävligt stressande, men esteterna gör mig alltid på gott humör så jag ser fram emot imorrn då vi har en massa teater på eftermiddagen. We are family tyyyp och det känns som att de här tre åren kommer bli fantastiska! Åh jag älskar att använda sådana starka ord.
Nu är jag väldigt trött och tänker läsa ut boken med hjälp av lite a day to remember i bakrunden.                                         

the last thing I need is another episode.

Hello, ny bloggjävel igen då. Det töntiga bannern gör bilden av mig till en barnslig sextonåring som har kondomer och en tändsticks ask med ernst på på sitt skrivbord.Ska jag vara ärlig är det precis så det ligger till. Okej jag tänker skippa all nybörjar bullshit så vill ni veta något så får ni fan ta en titt på den gamla http://pajfan.devote.se 

Och som en ny färsk singel kvinna i fagersta så känner jag mig jävligt glad. När jag egentligen borde ligga i sängen och gråta mig själv till sömns som småflickor gör. Men jag har mognat en del sen dess. Sen tiden då man fick rosor av sin pojkvän, och man skulle gifta sig med varandra  och all den skiten. Liksom hur många 16-åringar har tänkt gifta sig med sin nuvarande pojk/flickvän? Precis! & förhållanden är inte riktigt min grej för att jag jämt klantar mig, är för avundsjuk, för gosig, för jävla jobbig helt enkelt. Men jag är inte bitter! Jag och joel är vänner, vilket gör hela denhär jobbiga åh-det-är-synd-om-mig-situationen mkt enklare, eftersom jag inte vill släppa honom helt.Vänner är bra, så ska det vara.Jag är lite stolt över mig själv, att jag inte gör omogna saker, som att lägga ut texter på bdb om storleken på killen könsorgan (belive me you don´t wanna know) eller skälla ut personen inför massa folk. Jag har mognat, och jag är inte ledsen, jag ser tillbaka på bilderna och ler riktigt jävla stort, det är fina minnen, från LANET, rosemarie och när vi åkte ring ute i adams stuga, snyft.Joel har btw fixat bloggen så big thanks to you dude! Denna fina bild till minne av mian and joels <3 (ingen mening att ni försöker fatta, hehe)

                            
Kort om mig då för er som inte orkar trycka på länken, i know that jag aldrig hade orkat så, jag heter emilia men hela min omgivning kallar mig för mia pågrund av att jag älskade mia i madicken så envis som jag var så fick jag morsan och hela familjen att kalla mig det, jippie!Jag går på Carlforsska teaterlinjen i hopp om att få vara en soptunna i andra avenyn, hehe no men vill synas överallt i hollywood menade jag såklart! Sån skriv-diarré som denna little miss har så behöver jag nog inte säga så mkt mer.
ha det bra!

RSS 2.0